Freir la panceta con muy poquito aceite y reservar
Fry the bacon with a little bit of oil and put it apart
En la grasa que han soltado los chorizos, freír los pimientos y la cebolla
In the fat of the fried sausages, fry the peppers and the onion
Colocar las rodajas de chorizo y panceta sobre la masa de hojaldre
Put the slices of the sausages and bacon on the puff-pastry
Poner encima la otra masa de hojaldre, cerrarlo bien y hacerle un pequeño agujero para que se hornee bien por dentro. Untarlo con huevo batido para que quede brillante.
Put over the other puff-pastry, close it very well and make a small hole on it in order to bake well inside. Smear with a beaten egg to get it shiny.
Hornear a 200ºC durante unos 20 minutos (precalentar el horno 15 minutos antes)
Put it in the oven, 200ºC for 20 minutes (previously, heat the oven 15 minutes before)
Y ya está!!!! Buen provecho!!!!
And that's it!!! Bon appetit!!!
A Jolly Jomo le encanta cocinar, por eso es nuestra oveja más rellenita, jejeje. El otro día hizo una empanada hipercalórica y deliciosa!!! Espero que os guste
Jolly Jomo loves cooking, that's why he is the chubbiest sheep hehehe. Some days ago he cooked a hypercaloric and delicious pie!!! I hope you will like it
Jolly Jomo loves cooking, that's why he is the chubbiest sheep hehehe. Some days ago he cooked a hypercaloric and delicious pie!!! I hope you will like it
Your pie looks absolutely delicious! :D
ResponderEliminarWe are trying to find Chorizo sausages here because we'd love to cook paella one day and also try making the pie :p
@Hugo: Hehehe, you would like it for sure :))
ResponderEliminarKisses
Que buen cocinero esta echo Jolly Jomo jaja (con razón es la más rellenita xD). A mi no me gustan, pero tiene buena pinta.
ResponderEliminarBesicos ^_^
@Bea: pues esta empanada está rica-rica :)
ResponderEliminarBesos y buen finde :))
It looks so yummy!!! Good work, small cook!
ResponderEliminarLo voy intentar hacer un dia con mi mama.
ResponderEliminarMira mi blog he colgado una cosa nueva.
@Olga: I love eating pies (but only once a month, 'cause thay are hypercaloric, hehehe)
ResponderEliminarKisses
@Alicia: es muy fácil de hacer, lo que más trabajo lleva es picar todos los ingredientes, pero merece la pena el trabajo :)
ResponderEliminarUn beso
mmmmmm... QUE RICOO!!!
ResponderEliminarPuffff, ya te digo, ya la he llevado un par de veces a la típica comida de varios amigos en que cada uno lleva algo, y siempre ha sido un éxito :)
ResponderEliminarUn beso
doy fe :-)
ResponderEliminar@Sareo: Gracias, amigo :)))))
ResponderEliminarPor cierto, si quieres la receta para tu blog no tienes más que enlazarla :)
Besitos
Yummy yummy yummy! Definitely want to try this dish when we buy an oven... hehe
ResponderEliminar@Jolly Rosa: the oven is one of the best things I have bought :))))
ResponderEliminarKisses
Hallo Jomo. Many thanks for your show cooking :-) I am sure that this pie is very yummy and with Leona`s help I`ll soon try to enjoy one with my plush family. We all love sausages very much. Greetings from Ute
ResponderEliminar@Leona and Ute: I'm sure you two will be very good cook :)))
ResponderEliminarKisses from all the Spanish flock!
Yummy! What time should we be over for dinner? hehe
ResponderEliminar@Jerry and Ben: Our oven is your oven, you will be always welcome to our home for dinner :)
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